Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Duvbo IK söker klubbchef

(2021-01-18 12:59)
Vi söker dig som kan entusiasmera till utveckling och samarbete där det finns stora möjligheter att bryta ny mark. Du står upp för idrottens kärnvärden och presterar på lika hög nivå som våra idrottande barn och ungdomar samt ledare gör.
 
Veckans lag tas ut varje måndag i SBL herr och denna gång är Adam Ramstedt, Craig Lecesne och Dino Pita med som svenskar. Lecesne gjorde 27 poäng och tog returer mot Borås Basket.
 
Vi hoppas att alla mår bra och håller modet uppe i dessa tider. Det är frustrerande för oss alla men vi får hålla i och hålla ut och inte minst göra det vi ändå kan göra utifrån hur situationen ser ut!
 
De zonläger för U15-landslagsverksamheten som skulle genomförts i februari skjuts upp till juni.
 

Veckans TV-meny

(2021-01-18 07:42)
Vilken match ska vi se ikväll? Johannes Wohlert har valt ut en match om dagen att se och presenterar dessa på måndagarna. Fram med kalendern och klicka på denna nyhet för att se vilka matcher du ska avnjuta denna vecka!
 

Veckans lag i SBL Dam

(2021-01-17 11:31)
Fyra av fem spelare i SBL Dams "veckans lag" förra veckan var svenskor. Klara Lundqvist, Amanda Kantzy, Wilma Sörensen och Matilda Ekh. De fick sällskap av SBBK:s Cassandra Brown.
 
Amanda Zahui har problem med en fotskada och kommer att åka till USA för att få den lagad. Prio är att vara spelklar till sommarens EM-slutspel. Centern missar därmed EM-kvalmatchen mot Montenegro den 4 februari.
 

Uppskjuten match i SBL Dam

(2021-01-15 15:14)
Matchen mellan Högsbo Basket- Uppsala Basket som skulle ha spelats den 16 jan skjuts upp.
 
Matchen mellan Jämtland Basket- Fryshuset Basket som skulle ha spelats den 15 jan skjuts upp.
 
Mellan den 15 januari och den 26 januari (till klockan 12.00) är ansökan öppen för alla SBBF:s föreningar att ansöka om kompensationsstöd för uteblivna intäkter och kostnader perioden 1 oktober till 31 december.
 

Uppskjuten match i SBL Dam

(2021-01-07 13:39)
Matchen mellan Norrköping Dolphins-A3 Basket Umeå som skulle ha spelats den 9 jan skjuts upp.
 
Matchen mellan Umeå BSKT-Södertälje BBK som skulle ha spelats den 8 jan skjuts upp.
 

Collegekollen

(2020-12-28 16:54)
Albin Demukaj är tillbaka med en rapport från USA där runt 80 svenskar spelar basket i år. Detta är alltså ett urval av de spelare som befinner sig på högst nivå. Stephanie Visscher, Mattias Markusson och Pelle Larsson har alla imponerat i december.
 
2020 är snart slut. Jag känner mig vid det här laget ganska trött på att prata om ”i dessa tider”. Dessa tider har helt klart bjudit på sina motgångar och utmaningar. Det har lärt mig att inte ta allt för givet och att nästan inget blir som man tänkt
 
En julklapp till alla basketnostalgiker därute, tidigare spelare som vill återuppleva forna bataljer, och till alla fans som vill lära sig mer om svensk baskethistoria - nu lanserar vi ett "Öppet Arkiv" med över 100 landskamper från 1984 och framåt.
 

Följ oss på Facebook.

Postadress:
Vallentuna BBK - Basket
Täby Basket, Box 80
18321 Täby

Kontakt:
Tel: 087588765
E-post: kansli@tabybasket.se

Se all info