Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna Basket med på Idrottens Dag

22 AUG 2017 19:16
I söndags var Vallentuna Basket för andra året i rad med på Idrottens Dag. Även om vädrets makter inte var med oss hela tiden blev det även i år en trevlig dag fylld med massa basketglädje
  • Skapad: 22 AUG 2017 19:16

Trots regn och rusk kom ett gäng av våra fantastiska ledare till Vallentuna IP en lördagsförmiddag och en monterad basketkorg senare var det bara massa glada barn som saknades. Folktillströmningen var dock som man kunde vänta sig något begränsad i hällregnet, så korgen användes mest av några av våra egna spelare och ledare som insisterade på att basket kan spelas i ur och skur.

På eftermiddagen klarnade det dock upp, och intresset runt vår basketkorg växte. Det finns någon sorts märklig dragningskraft med vår idrott; om man bara ställer fram en korg och några bollar är det snart fullt med folk som studsar, skjuter, leker och spelar. När vinden tilltog lite höll visserligen både korg, bollar och en ledare på att blåsa bort, men som tur var avtog det ganska snabbt. Mycket skratt och många mål senare var dagen dock slut, och i strålande solsken var det dags att packa ihop korg och bollar och avsluta ännu en lyckad Idrottens Dag.

Tack till alla besökare som hälsade på och alla ledare som hjälpte till. Snart börjar en ny rolig basketsäsong, och vi är laddade till tusen. Häng med du också!

Skribent: Kansliet

Följ oss på Facebook.

Postadress:
Vallentuna BBK - Basket
Täby Basket, Box 80
18321 Täby

Kontakt:
Tel: 087588765
E-post: This is a mailto link

Se all info